romania-flag

Bun venit la biroul Savi Political Consulting SRL din Romania. Savi Political este o companie americana de consultanta politica si public affairs, specializata in comunicare politica, strategii de campanie, dezvoltarea candidatilor, administrarea imaginii politice, sondaje si strategii media. Prin intermediul biroului nostru din Bucuresti, oferim servicii de consultanta politica pentru candidati, partide si campanii din Romania si Europa de Est. Va puteti baza pe consultantii nostri pentru a va oferi servicii de calitate superioara, confidentiale si rapide.

Experienta. Creativitate. Gandire strategica.

Un candidat castigator trebuie sa prezinte o imagine corecta sa promoveze un mesaj clar, creator si bine articulat si sa adopte o strategie de campanie care sa reflecte teluri bine determinate. Abordarea noastra complexa a consultantei politice include strategia de campanie si comunicare, dezvoltarea mesajului, tehnologia politica, presa traditionala si moderna, si dervoltarea candidatului.

Romanian_Parliament_Building

Noi oferim servicii de consultanta politica pentru candidati, partide si campanii, la nivel international. Daca activitatea noastra de consultanta politica globala trebuie sa se desfasoare in Europa, America Latina, Asia sau Africa, puteti fi siguri ca avem consultanti politici care sa ofere consilierea politica de calitate pe care o asteptati, in mod confidential si in timp util.

Contactati-ne pe email. Toate cererile sunt tratate strict confidential.

ParlamentPentru rezultate ne bazam pe cunostintele interne privind legislatia electorala a sistemului, reglementarile electorale si normele si traditiile politice si culturale. Serviciile de consultanta pentru campanie pe care le oferim includ, intre altele:

Tehnologie politica: Obtinerea unei pozitii competitive prin folosirea instrumentelor si metodelor de ultima generatie din tehnologia politica pentru a transmite mesajul dvs caffe votantii care conteaza.

Sondaje: Ne bazam pe instrumente si cunostinte stiintifice pentru evaluarea electomtului dvs si pentru a contribui la realizarea strategiei dvs de campanie. Proiectam si implemantam sondaje si studii politice pentru a corespundete lurilor dvs specifice de politica si campanie.

Construirea partidului politic: Imbunatatim structurile organiuzatorice ale partidului dvs si procesele si procedurile interne. Expertii nostri in politica de campanie lucreaza indeaproape cu comisiile partidului pentru a crea strategiile pentru campania electorala in sustinerea candidatilor si/sau problemelor.

Consultanta in administrarea imaginii politice: Creati-va o imagine politica adecvata din postura de candidat sau de oficial ales. Noi ii facem pe lideri sa fie vazuti ca lideri. Noi ne asiguram ca emanati increderea de sine pe care electoratul o cauta in liderii sai, imbunatatindu-va imaginea politica si carisma.

Demoltarea candidatului: Evaluam elementele putemice si slabe ale candidatului si lucram pentru a elimina aspectele vulnerabile si in acelasi timp intensificam laturile putemice. Consiliem candidatii in legatura cu imaginea lor publica si abordarea pentru interactiunea cu votantii.

Presa: In calitate de consultanti de presa noi realizam si conducem campanii de presa traditionala si digitala fuclusiv New Media si Web 2.0. Oferim consiliere pentru lucrul cu infomratiile nqgative si managementul crizei politice