DG24

Jurnal de seară – 27 mai 2013

 

Comunicat de presa

Compania americană de consultanță politică Savi Political Consulting deschide primul birou din Europa de Est, la București

București, 22 mai 2013: Savi Political Consulting LLC, companie americană de top specializată în consultanță politică strategică și de campanie, anunță deschiderea primului său birou de peste hotare, la București. Compania cu sediul în Washington D.C își începe astfel operațiunile în Europa de Est, în baza vastei experiențe internaționale, de peste zece ani.

„Odată cu deschiderea biroului de la București facem un pas strategic în regiune, pentru a valorifica experiența internațională și oportunitățile pe care le oferă sistemele democratice dinamice, precum cel din România”, a declarat Nino Saviano, Președintele Savi Political Consulting.

„Electoratul român, asemenea votanților din orice democrație, are așteptări din ce în ce mai mari de la reprezentanții săi – oamenii urmăresc rezultate mai bune ale politicilor publice și o viziune clară a aleșilor asupra viitorului țării lor. Mai mult, își doresc să fie implicați activ în procesul de guvernare, refuzând altfel să participe”, a continuat Nino Saviano. „Compania noastră îi ajută pe oamenii politici să înțeleagă mai bine așteptările și exigențele alegătorilor și să comunice mai eficient cu aceștia. Într-o democrație competitivă, vor câștiga pe termen lung politicienii care cunosc așteptările alegătorilor și știu cum să comunice cu ei”, a adăugat Saviano.

Compania Savi Political își propune ca experiența sa de peste un deceniu, atât la nivelul mediului politic din Statele Unite, dar și la nivel internațional, să aibă un impact pozitiv asupra discursului politic din România.

„Dorim să ne implicăm activ și să contribuim la sistemul și procesul politic din România. Bucureștiul reprezintă o locație excelentă, care ne oferă oportunitatea de a activa și pe alte piețe din regiune”, a concluzionat Nino Saviano. Pe lângă România, biroul din București al Savi Political Consulting va deservi țări precum Bulgaria, Croația, Ungaria și Moldova.

Savi Political va fi prezentă pe piața din România sub numele de Savi Political Consulting SRL, companie înregistrată, cu răspundere limitată.